Compania DDD® este prima firmă acreditată CEPA Certified din România, ceea ce înseamnă că toți operatorii noștri sunt instruiți conform ultimelor cerințe ale Uniunii Europene, respectând cerințele drastice ale singurului standard european de combatere a dăunătorilor ISO EN 16.636. Acreditarea CEPA Certified este o recunoaștere importantă a angajamentului nostru de a oferi servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie și deratizare la cele mai înalte standarde.

De-a lungul anilor, am dezvoltat o reputație de încredere și calitate în întreaga țară, oferind servicii DDD la standardele UE, recunoscute oriunde în Europa, de tehnicienii noștri instruiți periodic. Avem puncte proprii de lucru în București, Timișoara, Cluj Napoca, Constanța, Târgu Jiu și Panciu și prestăm serviciile doar cu personalul propriu angajat, pentru a avea control deplin asupra calității serviciilor noastre.

La Compania DDD®, suntem dedicați protejării sănătății și siguranței clienților noștri, precum și a mediului înconjurător. Folosim cele mai recente tehnologii și metode de lucru pentru a oferi cele mai eficiente și sigure servicii DDD. Fie că este vorba de dezinfectie, dezinsectie sau deratizare, folosim doar produse de cea mai înaltă calitate, care sunt 100% sigure și ecologice, astfel încât să protejăm atât mediul înconjurător, cât și sănătatea și siguranța clienților noștri.

Echipa noastră de experți în domeniu este pregătită să ofere soluții personalizate pentru a satisface nevoile și cerințele fiecărui client în parte. Fie că este vorba de eliminarea insectelor și rozătoarelor din locuințe, clădiri de birouri, hoteluri și restaurante, până la servicii de protecție a plantelor și recoltelor, Compania DDD® vă poate oferi o gamă largă de soluții profesionale pentru protejarea sănătății și siguranței dumneavoastră.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, Compania DDD® este partenerul dumneavoastră de încredere în servicii DDD, oferind soluții profesionale la prețuri accesibile și cu o calitate garantată. Suntem mereu la dispoziția clienților noștri, oferind asistență tehnică și consultanță specializată pentru a ajuta la prevenirea și eliminarea problemelor legate de infestările cu insecte și rozătoare.

Compania DDD® este o firmă specializată și autorizată în servicii de dezinfectie, dezinsectie și deratizare, oferind soluții complete pentru protejarea sănătății și siguranței dumneavoastră, a familiei dumneavoastră, a angajaților și a mediului înconjurător.

Echipa noastră de experți în domeniu este pregătită să ofere soluții personalizate pentru a satisface nevoile și cerințele fiecărui client în parte. De la servicii de eliminare a insectelor și rozătoarelor din locuințe, clădiri de birouri, hoteluri și restaurante, până la servicii de protecție a plantelor și recoltelor, Compania DDD® vă poate oferi o gamă largă de soluții profesionale pentru protejarea sănătății și siguranței dumneavoastră.

Echipa noastră de experți utilizează cele mai recente tehnologii și metode de lucru pentru a oferi cele mai eficiente și sigure servicii DDD. Fie că este vorba de dezinfectie, dezinsectie sau deratizare, folosim doar produse de cea mai înaltă calitate, care sunt 100% sigure și ecologice, astfel încât să protejăm atât mediul înconjurător, cât și sănătatea și siguranța clienților noștri.

La Compania DDD®, ne dorim să fim partenerul dumneavoastră de încredere în servicii DDD, oferind soluții profesionale la prețuri accesibile și cu o calitate garantată. De asemenea, suntem mereu la dispoziția clienților noștri, oferind asistență tehnică și consultanță specializată, pentru a ajuta la prevenirea și eliminarea problemelor legate de infestările cu insecte și rozătoare.

Cu o vastă experiență în domeniu, Compania DDD® a devenit una dintre cele mai de încredere și respectate companii din domeniu. Suntem mândri de faptul că am putut ajuta clienții noștri să își protejeze sănătatea și siguranța, și suntem dedicați să continuăm să oferim cele mai bune soluții DDD pentru toți cei care apelează la serviciile noastre.

Cu toții știm cât de deranjante și neplăcute pot fi infestările cu insecte și rozătoare în casele noastre sau la locul de muncă. Acestea pot provoca nu doar daune materiale, ci și probleme de sănătate, cum ar fi alergii, iritații ale pielii sau chiar boli grave.

Din fericire, Compania DDD® oferă servicii profesionale de dezinfectie, dezinsectie și deratizare, care pot ajuta la eliminarea acestor probleme și la prevenirea reapariției lor în viitor.

Iată 5 motive pentru care Compania DDD® este alegerea ideală pentru servicii de dezinfecție, dezinsecție si deratizare:

 1. Experiență și logistică proprii – Compania DDD® este puternică datorită experienței și logisticii proprii din București, Timișoara, Târgu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca și Constanța. Aceste resurse permit companiei să presteze servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la nivel național.
 2. Substanțe avizate – Compania DDD® este profesionistă, utilizând numai substanțe avizate de Comisia de Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.
 3. Rapiditate și garanție – Compania DDD® este rapidă și asumată, intervenind în maxim 24 de ore oriunde în țară și oferind garanție integrală pentru serviciile de dezinsecție și deratizare
 4. Responsabilitate și empatie – Compania DDD® este integra și empatică, asumând orice amendă contractuală și intervenind întotdeauna responsabil față de mediu.
 5. Expertiză și certificare – Compania DDD® este expertă în servicii DDD, cu o calitate recunoscută în Europa prin certificarea ISO 16.636, pe care a obținut-o încă din 2018. De asemenea, tehnicianii DDD sunt pregătiți constant și recertificați anual conform cerințelor CEPA Certified® pentru servicii integrate de combatere a dăunătorilor, respectând directivele UE.

Serviciile DDD (de dezinsectie, dezinfectie si deratizare) sunt esentiale pentru orice antreprenor din Romania care doreste sa aiba un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajatii si clientii sai. Aceste servicii nu ar trebui sa lipseasca niciodata de pe lista prioritatilor oricarui owner sau manager de firma din tara noastra. Mai jos, va prezentam 10 motive pentru care prestarea serviciilor DDD ar trebui sa fie o prioritate absoluta:

 1. Protejeaza angajatii impotriva bolilor transmise de insecte, rozatoare sau alte animale daunatoare. Exista un risc major de imbolnavire prin intermediul puricilor, capuselor, tantarilor, sobolanilor si al altor animale daunatoare care pot purta bacterii si virusi periculosi.
 2. Asigura un mediu de lucru curat si sanatos, ceea ce poate duce la o crestere a productivitatii si a calitatii muncii. Angajatii care lucreaza intr-un mediu curat si sanatos sunt mai fericiti, mai motivati si mai productivi.
 3. Reduce riscul de aparitie a problemelor de sanatate ale clientilor. Oamenii care viziteaza o afacere doresc sa se simta in siguranta si sa evite problemele de sanatate cauzate de insecte sau rozatoare.
 4. Imbunatateste reputatia firmei. Clientii sunt mai inclinati sa revina intr-o afacere care se preocupa de siguranta si sanatatea lor si care ia masuri pentru a le proteja impotriva problemelor de sanatate.
 5. Ajuta la prevenirea pierderii de marfa sau a deteriorarii acesteia. Rozatoarele si insectele pot provoca daune materiale semnificative prin distrugerea alimentelor, a documentelor sau a altor bunuri ale companiei.
 6. Reduce riscul de aparitie a incendiilor. Multi daunatori, precum sobolanii, pot ros cablurile electrice si pot cauza un incendiu.
 7. Contribuie la mentinerea unui mediu de lucru sigur si respectuos cu mediul inconjurator. Metodele de combatere a daunatorilor folosite de companiile specializate in DDD sunt sigure pentru oameni si pentru mediu, spre deosebire de metodele traditionale care pot cauza daune substantiale.
 8. Asigura respectarea standardelor sanitare si a reglementarilor impuse de catre autoritati. Firmele care nu respecta aceste reguli pot fi amendate sau pot fi inchise temporar sau permanent.
 9. Reduce costurile si timpul pierdut in combaterea infestatiilor si in repararea daunelor cauzate de daunatori. Daca o infestatie este detectata si tratata la timp, costurile si timpul necesar pentru a o elimina sunt mult mai mici decat daca se asteapta pana cand infestatia devine grava.
 10. Asigura protectia impotriva problemelor de sanatate publica. Infestarile severe cu virusi, bacterii pot crea reale probleme de sanatate publica la nivel general.

În momentul în care începeți să vă gândiți la siguranța și sănătatea dumneavoastră, a familiei și a angajaților, este important să apelați la profesioniști. Compania DDD® este partenerul dumneavoastră de încredere în servicii de dezinfectie, dezinsectie și deratizare. Suntem o firmă specializată și autorizată, cu o vastă experiență în domeniul DDD, oferind soluții complete pentru protejarea sănătății și siguranței dumneavoastră, a mediului înconjurător și a culturilor.

Atunci când apelați la serviciile noastre, puteți avea încredere că veți beneficia de cele mai bune și sigure soluții, cu produse 100% ecologice și de cea mai înaltă calitate. Operatorii noștri sunt instruiți conform ultimelor cerințe ale Uniunii Europene și respectă cerințele drastice ale standardului european de combatere a dăunătorilor ISO EN 16.636. Acreditarea CEPA Certified este o recunoaștere importantă a angajamentului nostru de a oferi servicii profesionale la cele mai înalte standarde.

Echipa noastră de experți în domeniu este pregătită să ofere soluții personalizate pentru a satisface nevoile și cerințele fiecărui client în parte. De la eliminarea insectelor și rozătoarelor din locuințe, clădiri de birouri, hoteluri și restaurante, până la servicii de protecție a plantelor și recoltelor, suntem mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai bune soluții.

Ne mândrim cu reputația noastră de încredere și calitate, și suntem dedicați protejării sănătății și siguranței clienților noștri. Folosim cele mai recente tehnologii și metode de lucru pentru a oferi cele mai eficiente și sigure servicii DDD. Avem puncte proprii de lucru în București, Timișoara, Cluj Napoca, Constanța, Târgu Jiu și Panciu și prestăm serviciile doar cu personalul propriu angajat, pentru a avea control deplin asupra calității serviciilor noastre.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, Compania DDD® este mereu la dispoziția dumneavoastră, oferind asistență tehnică și consultanță specializată pentru a ajuta la prevenirea și eliminarea problemelor legate de infestările cu insecte și rozătoare. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere în servicii DDD, oferind soluții profesionale la prețuri accesibile și cu o calitate garantată.

În concluzie, dacă aveți probleme privind infestarea cu insecte sau rozătoare, sau dacă doriți să preveniți astfel de probleme, contactați Compania DDD® pentru a beneficia de cele mai bune soluții profesionale de DDD. Suntem mereu aici pentru a vă oferi soluții la prețuri accesibile și cu o calitate garantată, astfel încât sănătatea și siguranța dumneavoastră să fie asigurate.

Compania DDD®  livreaza cea mai bună experiență prin servicii rapide de dezinfectiedezinsectie si deratizare, eficiente si inovatoare la preturi competitive.

Dispecerat general comenzi: 021/9662

Sediul central din Bucuresti021.345.06.88, 021.345.08.22, 0763.662.662 office@companiaddd.ro

Compania DDD® Bucuresti – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa este: Aleea Taifunului, nr.17, Sector 3, Bucuresti, 032328

 

Sediul Cluj: 0766.472.274 cluj@companiaddd.ro

Compania DDD® Cluj – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Pajistei nr.49, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, 400638

 

Sediul Timisoara: 0738.946.773 timis@companiaddd.ro

Compania DDD® Timisoara – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Albastrelelor, nr.20, Timioara, Jud. Timis, 307200

 

Sediul Constanta: 0786.727.027 constanta@companiaddd.ro

Compania DDD® Constanta – Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Adresa: Str. Calarasi, nr.63A, Constanta, Jud. Constanta, 900178