Consultanta contabila este foarte importanta atunci cand vrem sa incepem o noua afacere fara sa gresim inca de la inceput. Ce a fost valabil ieri nu inseamna ca este si azi, si astfel ne este greu sa ne organizam si suntem supusi greselilor. La nivelul anului 2012-2013 s-au modificat atat de multe aspecte importante incat nu ne mai permitem sa infiintam o societate comerciala sau o PFA fara sa avem o sedinta de consultanta contabila oferita de catre un specialist contabil.

De exemplu, statutul de TVA a fost scos din optiune cand infintam o societate, acum se acorda doar in baza unui dosar si a unui scoring acceptabil, acum orice societate nou infintata este considerata ca fiind microinteprindere, indiferent ca este producatoare sau face comert, o PFA, poate avea angajati, microinteprinderea nu mai este obligata sa aiba minim 1 angajat, si multe, multe alte modificari. Este greu sa te organizezi cand sunt atat de multe schimbari, mai ales daca in ultimii ani ai fost retras de pe piata.

Societatea noastra este prima societate de contabilitate in Baia Mare, autoarea unui CD specializat in oferirea de consultanta contabila. Realizat cu un soft propriu si usor de utilizat, acest CD va ofera, pe langa ultimile modificari din domeniu, si o sectiune de tipizate, telefoane utile insotite de adrese si harti cu institutii, sectiune legislativa, etc.

Oricare dintre clientii nostri au beneficiat de acest minunat produs si marturiile persoanelor ce l-au folosit ne dovedesc cat de util este.

Oferim consultanta contabila pentru orice tip de activitate economica, incluzand si persoane fizice autorizate sau organizatii non – profit.

In decursul celor 50 de minute, ne puteti adresa orice intrebare la care veti gasi raspunsul potrivit.

Oferim acest serviciu si clientilor din afara tarii, prin mijloace electronice de comunicare.

In medie, sedinta sau ora de consultanta contabila are un cost de 200 lei, dar acest tarif poate sa difere.

Acoperim cu suces si partea de salarizare sau de resurse umane, oferind clientilor nostru consultanta contabila si de resurse umane pentru delegari, angajari personal din spatiu UE sau non UE.

Calcul salariu, concediu, expertize, intocmire dosare de personal, adeverinte si multe alte documente de specialitate.

Puteti apela cu incredere, toate sediile noastre va stau la dipozitie si va puteti programa telefonic sau on line pentru a benefica de un cost redus la serviciile noastre, servicii ce va scutesc cu siguranta de plati inutile, si de ce nu, de o investitie paguboasa.