Murdăria și praful care se acumulează deseori pe carcasa telefonului și în difuzoarele sau porturile acestuia reprezintă una din problemele cu care ne confruntăm zilnic. Pentru a curăța ecranul smartphone-ului este bine să utilizați o lavetă din microfibră care nu lasă scame și pe care o puteți înmuia în alcool izopropilic sau soluție de curățat geamurile. Pentru înlăturarea urmelor de pe carcasă este indicat să o demontezi și să o cureți cu apă și săpun iar înainte de a o monta la loc să te asiguri că este perfect uscată. În ceea ce privește intrările și porturile nu este indicat să folosiți lichide ci aer comprimat sau o periuță de dinți sau o bandă de scotch pentru a elimina praful.

Este foarte ușor să îți protejezi telefonul cu stil și eficient utilizând huse telefon. Deoarece domeniul accesoriilor pentru telefoane s-a dezvoltat foarte bine, alături de gadgeturile aferente, toți proprietarii de telefoane au acum la dispoziție cele mai bune huse. Pentru că pe piață ai numeroase oferte foarte bune, utilizatorii pot să fie puși și să găsească soluții de protecție potrivite, dar în același timp se pot confrunta și cu problema de a nu găsi ceea ce caută sau de a nu ști ce să caute.

Alege întotdeauna o husă în funcție de dispozitivul pe care va fi utilizată

Prima și cea mai buna variantă de a alege o husă pentru telefon este să ții cont de modelul pe care îl ai. De exemplu, dacă ai un dispozitiv pentru care ai nevoie de o husa motorola e7 power perfect compatibilă cu dispozitivul tău. Nu este recomandat să cumperi huse universale pentru că acestea reprezintă doar o soluție de moment, pe când cele care au fost produse special pentru un anumit tip de telefon oferă un nivel mai ridicat de protecție.

Ține cont de materialul din care husa este confecționată

Husele pentru telefon pot fi confecționate din mai multe materiale și tot ce trebuie să faci este să îl alegi pe cel preferat. În funcție de avantajele și dezavantajele fiecărui material, poți alege cu ușurință cele mai bune huse. De asemenea, atunci când vrei să și personalizezi ulterior carcasa sau husa de telefon pe care o cumperi, vei avea nevoie de un material care să permită asta, iar carbonul nu este cea mai bună variantă.

Personalizează husa aleasă

După ce ai ales modelul de husă pentru telefon și materialul, va trebui să o personalizezi. Nu este obligatoriu, dar pentru că discutăm despre protejarea telefonului cu stil, atunci pasul acesta joaca un rol important. Atunci când husa pentru telefon este relevantă pentru stilul tău și este personalizată în consecință, ea se transformă dintr-un accesoriu pur practic, într-un accesoriu vestimentar și aduce acea tușă interesantă tuturor ținutelor. Știai că o husă neon poate evidenția frumos o rochie albă vaporoasă la petrecerile de pe plajă? Probabil că nu te-ai gândit la acest aspect, dar acum îl poți lua în calcul.

Alege elementele cu care să personalizezi husa în funcție de mai multe aspecte importante pentru tine și aceasta va deveni un accesoriu care te scoate în evidență și care spune ceva despre tine. Astfel ai posibilitatea de a proteja în mod eficient telefonul, în timp ce stilul tău nu are de suferit. Un telefon în husa potrivită va atrage mereu atenția li admirația celor din jur, în timp ce investiția ta în dispozitivul preferat va fi protejată de șocuri și alte accidente.