Terapia vampir este o procedura prin intermediul careia se injecteaza particule din propriul sange al pacientului, cu scopul de a rejuvena pielea si de a-i reda elasticitatea. Astfel, celulele sunt reparate si principalele rezultate se vad imediat dupa incetarea interventiei.

Terapia vampir se mai numeste si terapia PRP (Platelet Rich Plasma) si are in vedere regenerarea tesuturilor pielii. Fiind o procedura non-chirurgicala sigura este foarte frecvent utilizata cu incredere de catre foarte multi pacienti din intreaga lume.

Procedura PRP se realizeaza prelevand o cantitate de sange din corpul pacientului, care este ulterior procesata si care va contine foarte multe trombocite. Plasma are un rol important in stimularea productiei de colagen si contribuie la accelerarea procesului de refacere a tesuturilor. Trombocitele din sangele pacientului ajuta la procesul de regenerare si de vindecare, datorita factorilor de crestere pe care il contin. Acesti factori au ca scop si impulsionarea procesului de multiplicare celulara si ameliorarea inflamatiei pielii. Astfel se impiedica si eliberarea de substante toxice si se stimuleaza productia de elastina.

Terapia vampir se realizeaza intr-o serie de etape. Prima dintre acestea este recoltarea sangelui. Se va recolta o cantitate de pana la 15 ml de sange si inainte de data recoltarii se va mentiona pacientului respectarea regulii de a nu consuma alimente prajite, bauturi alcoolice si dulciuri. A doua etapa este centrifugarea sangelui prelevat pentru a se obtine o cantitate bogata in trombocite. Cea de-a treia etapa este reinjectarea sangelui imbogatit cu trombocite intr-o zona curatata cu solutii antiseptice. Injectarea se va face cu ajutorul unei siringi speciale si nu va prezenta niciun fel de durere pentru pacient.

Principalele rezultate se vor vedea la 2 luni de la finalizarea procedurii, iar imediat dupa efectuarea acesteia este posibil ca pielea sa prezinte mici umflaturi, care vor disparea in zilele urmatoare.

Terapia vampir se adreseaza persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fetei si doresc un tratament sigur si cu efecte pe termen lung. Aceasta se poate aplica nu numai la nivelul fetei, cat si la nivelul diverselor zone ale corpului, precum brate, coapse sau abdomen.

Terapia PRP este o terapie moderna si printre principalele beneficii pe care le aduce organismului se numara: revitalizarea pielii, stimularea productiei de colagen, redarea elasticitatii pielii, micsorarea porilor dilatati, diminuarea cearcanelor, ameliorarea aspectului cicatricilor si stralucirea naturala a pielii. De asemenea, exista cazuri in care terapia PRP poate fi folosita cu succes pentru a corecta diverse afectiuni, precum caderea parului sau tratarea afectiunilor cutanate. Aceasta este o procedura naturala care nu prezinta niciun risc si nu implica o etapa de recuperare.

Exista totusi contraindicatii pentru anumite categorii de persoane care doresc sa apeleze la terapia vampir, insa din anumite motive nu sunt sfatuite sa o faca. Printre aceste persoane se numara cele care sufera de boli autoimune, afectiuni de natura oncologica, infectii cronice, dereglari hormonale sau infectii la nivelul zonei in care se doreste efectuarea terapiei. De asemenea, femeile insarcinate sau cele care alapteaza sunt sfatuite sa evite acest tratament.

Dupa finalizarea tratamentului se recomanda ca pacientii sa evite expunerea la soare in primele trei zile de la tratament si sa nu aplice produse cosmetice in primele 2 zile dupa finalizarea acestuia. De asemenea, se recomanda si evitarea bailor la o temperatura ridicata pentru a nu stimula pielea.

Terapie vampir este o procedura anti-aging foarte moderna si prezinta rezultate de succes in incetinirea procesului de imbatranire a pielii. Este o solutie non-chirurgicala sigura, fara niciun fel de riscuri si are in vedere impulsionarea organismului pacientului pentru a regenera tesuturile celulare si pentru a reda luminozitatea tenului.

Pentru a afla mai multe despre terapie vampir pret, va recomandam sa faceti o programare la un consult de specialitate. Clinica Zone Medical Estet este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica estetica si va sta la dispozitie cu o echipa foarte bine antrenata si echipamente moderne.

Pentru programarea consultatiilor ne puteți contacta la

Zone Medical Estet

Clinica Estetica Bucuresti

Tel 0761640626