Prosecco este un vin italian spumant care devine din ce în ce mai popular ca ingredient în cocktailuri. Nu numai că adaugă o oarecare efervescență oricărei băuturi, dar aroma sa ușoară și fructată o face să fie completarea perfectă pentru orice cocktail de vară. Iată câteva dintre cele mai cunoscute cocktail-uri pe care le puteți face cu Prosecco:

Bellini clasic va fi cu siguranță un favorit – amestecând piureul de piersici albe și Prosecco împreună pentru a crea o băutură delicioasă și răcoritoare. Aperol Spritz folosește de asemenea, ca bază Prosecco, combinar cu Aperol și apă minerală pentru un amestec dulce-amărui care poate fi savurat pe tot parcursul anului. Pentru ceva mai ușor, Mimosa amestecă sucul de portocale și Prosecco într-un amestec cremos de dulceață și bule.

Hugo

Vinul spumant italian, Prosecco, este una dintre cele mai iubite băuturi din lume. Aroma sa strălucitoare și ușoară îl face o alegere populară pentru cocktailuri și ocazii speciale. Unul dintre cele mai cunoscute cocktail-uri pe bază de Prosecco este Hugo.

Creată în Italia, această băutură răcoritoare se bazează pe siropul proaspăt de flori de soc pentru a-i oferi gustul unic. Rețeta clasică Hugo conține Prosecco combinat cu sirop de floare de soc, apă minerală și câteva felii de lămâie sau lime. Este perfectă pentru acele zile calde de vară când aveți nevoie de ceva răcoros și plin de spumă! Pentru un gust și mai aromat, încercați să-l amestecați cu niște crenguțe de mentă sau câteva fructe de soc organice. Indiferent de varianta pe care o alegeți, Hugo va fi cu siguranță un succes la următoarea petrecere!

Ginger Lime Spritz

Spritz-ul Ginger-Lime este cocktailul perfect de vară pentru următoarea ta petrecere. Această băutură spumantă adaugă senzație oricărei ocazii și va fi cu siguranță un succes printre invitații dvs. Aromele revigorante de ghimbir, lime și Prosecco se combină pentru a crea o băutură răcoritoare acrișoară, care poate fi personalizată cu ușurință . Pentru a face acest cocktail delicios, pur și simplu amestecați ghimbir ras, gheață, siropul și sucul de lămâie, apoi agitați bine. In paharul plin cu gheață turnați compoziția obținută, Prosecco, un pic de apă minerală. Ornați cu felii de lime proaspătă și mentă înainte de a servi. Bucurați-vă!

Prosecco Martini

Prosecco Martini este cocktail-ul perfect răcoritor de savurat vara. Făcut în mod tradițional cu vodcă, vermut dry și Prosecco, acest amestec încântător a devenit din ce în ce mai popular de-a lungul anilor. Combinând dulce și spumant într-o băutură delicioasă, nu este de mirare că Prosecco Martini este unul dintre cele mai cunoscute cocktail-uri cu Prosecco.

Acest cocktail clasic poate fi preparat într-o varietate de moduri, în funcție de preferințele dvs. De la adăugarea unui lichior pentru dulceață sau a câtorva picături de suc de lămâie pentru a-i oferi un plus de strălucire, există posibilități nelimitate atunci când creați Prosecco Martini perfect. Dacă căutați ceva special pentru a servi la următoarea petrecere, de ce să nu încerciați câteva variante diferite pentru a găsi ceea ce vi se potrivește cel mai bine?

Petreceri de la care să nu lipsească cocktail-urile

Pentru multe petreceri și ocazii speciale, cocktail-urile sunt un must-have. Ele adaugă un pic de eleganță și aromă în plus oricărui eveniment. Dacă sunteți în căutarea unui cocktail perfect pentru a-l servi la următoarea petrecere, încercați aceste cocktail-uri cu Prosecco! Prosecco este una dintre cele mai la modă băuturi și este perfect pentru cocktail-uri delicioase care vor fi cu siguranță un succes printre oaspeții dvs. Nu numai că vor adăuga un element de rafinament și glamour evenimentului, dar pot fi sufletul petrecerii. Serviți una sau toate aceste băuturi pentru o noapte memorabilă, care cu siguranță îi va lăsa pe toți fericiți.

O modalitate unică de a servi băuturi la următoarea petrecere este soluția de închiriere cocktail bar. Cocktail barurile mobile oferă cea mai interesantă variantă pentru servirea de băuturi la petreceri, permițându-vă să oferiți oaspeților cocktail-uri delicioase fără să vă faceți griji cu privire la amenajarea unui bar și angajarea de barmani.

Fie că este vorba de cocktailuri pe bază de Prosecco sau de alte băuturi, cocktail barurile mobile vor anima cu siguranță orice eveniment, de la petreceri private până la evenimente corporative și adunări în aer liber. Cu personalul la îndemână, tot ce trebuie să faci este să decideți care dintre cele mai faimoase cocktail-uri cu Prosecco doriți să fie servite!