Camerele de zi spațioase și elegante au adesea tavane înalte, ceea ce poate face ca alegerea corpurilor de iluminat potrivite să fie o provocare. Candelabrele sunt o alegere populară pentru aceste tipuri de camere, deoarece adaugă o notă de lux și rafinament. Luminile suspendate sunt o altă opțiune care vă poate ajuta să faceți o declarație într-un living spațios și elegant. Lămpile de masă sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru a oferi lumină în aceste tipuri de încăperi și pot ajuta la crearea unei atmosfere calde și primitoare.

Candelabre: O alegere clasică pentru un living luxos

Candelabrele sunt o alegere clasică pentru un living luxos. Ele adaugă un aer de eleganță și rafinament și pot face chiar și cea mai simplă cameră să arate uimitoare. Candelabrele vin într-o gamă largă de stiluri, de la simple și discrete la decorate elaborat. Cu siguranță va exista candelabre care se vor potrivi gusturilor și decorului dumneavoastră.

Dacă aveți un living mare, veți avea nevoie de un candelabru proporțional ca mărime. Un candelabru mic s-ar pierde într-o cameră mare, în timp ce un candelabru prea mare l-ar copleși. Alegeți un candelabru care să aibă aproximativ o treime din lățimea mesei din living. De exemplu, dacă masa ta are o lățime de trei picioare, atunci candelabru ar trebui să aibă o lățime de un picior.

Lămpi de podea: adăugați înălțime și dramatism cu o lampă de podea

Lampile de podea sunt o modalitate excelentă de a adăuga înălțime și dramatism unei camere de zi. Pot fi folosite pentru a crea un cadru intim sau pentru a lumina un spațiu mare. Lămpile de podea vin într-o varietate de stiluri, așa că există cu siguranță unul care se va potrivi gusturilor dvs. Dacă cauți ceva elegant, încearcă o lampă cu bază metalică și abajur alb. Pentru un aspect mai modern, încercați o lampă cu un design elegant și o nuanță viu colorată. Indiferent de stilul tău, lămpile de podea sunt o modalitate ușoară de a adăuga lumină și personalitate sufrageriei tale.

Lămpi de masă: Creați o atmosferă caldă și primitoare cu lămpi de masă

Lămpile de masă sunt o modalitate excelentă de a crea o atmosferă caldă și primitoare în camera de zi. Acestea oferă atât funcționalitate, cât și stil și pot fi folosite pentru a accentua decorul camerei tale. Atunci când alegeți o lampă de masă, este important să luați în considerare dimensiunea soclului lămpii, înălțimea lămpii și tipul de bec pe care îl preferați.

Pentru un living spațios și elegant, vă recomandăm să alegeți o lampă de masă înaltă, cu un design elegant. O bază mai mare a lămpii va ajuta la umplerea spațiului gol pe o măsuță laterală sau o masă laterală, în timp ce o înălțime mai înaltă va adăuga dramatism și interes vizual. De asemenea, vă recomandăm să utilizați un bec LED eficient din punct de vedere energetic pentru a vă ajuta să economisiți factura la electricitate.

Aplice: faceți o declarație cu aplice

Aplicele sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă personală sufrageriei tale. Indiferent dacă alegeți să le adăugați la mobilier, pereți sau chiar podea, ele pot face cu adevărat o declarație.

Iluminatul este o parte importantă a oricărui design de cameră de zi. Alege corpurile care se potrivesc spațiului și stilului tău personal

Iluminatul este o parte importantă a oricărui design de cameră de zi. Alegeți corpurile care se potrivesc stilului și nevoilor dvs. de viață. Luminile LED sunt o alegere populară pentru iluminatul sufrageriei, deoarece durează mai mult și folosesc mai puțină energie decât becurile cu incandescență tradiționale. De asemenea, puteți găsi modalități creative de a folosi oglinzile pentru a reflecta lumina și a vă lumina spațiul de locuit.

Când vine vorba de alegerea corpurilor de iluminat pentru un living spațios și elegant, există multe opțiuni din care să alegi. Luminile suspendate sunt o alegere clasică și vin în multe stiluri diferite, pentru a se potrivi oricărui gust. Candelabrele fac o declarație îndrăzneață, în timp ce aplicele de perete pot adăuga o notă de sofisticare. Indiferent ce alegeți, asigurați-vă că corpurile de iluminat completează designul general al sufrageriei dvs.