Cancun este un nume care a devenit sinonim cu vacanță, relaxare și lux. Orașul are tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o evadare de neuitat. Există o mulțime de lucruri de văzut și de făcut în Cancun, de la explorarea ruinelor mayașe, la înotul cu delfinii. De asemenea, puteți găsi terenuri de golf de clasă mondială, centre comerciale și restaurante. Indiferent de interesele voastre, orașul Cancun sigur va avea ceva pentru fiecare. Mai jos am selectat câteva motive pentru care merită să vizitați acest oraș:

Vremea perfectă

Cancun este un loc minunat pentru vacanță în orice perioadă a anului. Vremea este perfectă pentru înot și plajă pe tot parcursul anului cu maxime medii de aproximativ 29 de grade Celsius și minime de aproximativ 20 de grade Celsius. Cancun este, de asemenea, un loc minunat de vizitat pentru istoria, cultura și viața de noapte.

Plaje unice

Plajele din Cancun sunt unele dintre cele mai bune din lume, cu nisip alb și apă albastră limpede. Cancun este renumit în întreaga lume pentru plajele sale și, pe bună dreptate, nisipul este alb, iar apa este un albastru frumos. Există o mulțime de plaje din care să alegeți, fiecare cu propria ei personalitate. Fie că sunteți în căutarea unui loc liniștit pentru a vă relaxa sau un loc cu petreceri, Cancun are plaja perfectă pentru voi.

Cea mai populară plajă din Cancun este Playa del Carmen. Este lung și lat, cu mult spațiu pentru toată lumea. Nisipul este moale, iar apa este limpede ca cristalul. Dacă sunteți în căutarea unui loc de petrecere, acesta este – există restaurante și baruri de-a lungul plajei. Dacă sunteți în căutare de ceva mai liniștit, mergeți la Isla Mujeres. Această insulă mică are unele dintre cele mai bune plaje din Cancun.

Lunile de iarnă, Ianuarie-Februarie sunt cele mai potrivite pentru un sejur cu avionul Cancun. În această perioadă vremea este perfectă, cu maxime de 27 grade si minime de 23.

Activități deosebite

Pentru mulți, Cancun este locul perfect pentru a scăpa de vremea rece de iarnă. Nu numai că este o locație excelentă pentru cei care se bucură de soare și plaje, dar are și o mulțime de atracții și activități pentru a distra pe toată lumea. Fie că sunteți în căutarea unei evadari relaxante sau a unei aventuri pline de adrenalină, cu siguranță va fi ceva care să vă uimească în această frumoasă destinație mexicană.

Dacă înotul și plaja sunt lucrurile care vă atrag, kilometrii de plaje cu nisip alb vă vor ține ocupați. Dacă golful este sportul vostru preferat, există mai multe terenuri din care să alegeți. Sau poate ați prefera să explorați ruinele antice Maya sau să mergeți cu tiroliana prin junglă. Cu atât de multe lucruri de făcut, Cancun este un loc de vacanță perfect pentru toată lumea.

Mâncare gustoasă și diversă

Mâncarea din Cancun este cea mai rafinată din bucătăria mexicană, cu o mare varietate de mâncăruri. Dacă sunteți în căutarea unui loc de vacanță mexican cu mâncare uimitoare, Cancun este locul potrivit pentru. De la mâncăruri tradiționale, cum ar fi enchiladas și tamales, până la mâncăruri mai moderne, cum ar fi ceviche și tacos al pastor, există ceva de care să se bucure toată lumea în incredibila scenă culinară din Cancun. Și nu uitați de băuturi – margarita este o necesitate atunci când mâncați mâncare mexicană!

Unul dintre cele mai bune lucruri despre scena alimentară din Cancun este varietatea de opțiuni disponibile. Fie că aveți chef de bucătăria mexicană autentică sau doriți să încercați ceva nou, veți putea găsi un restaurant care să se potrivească gusturilor voastre. În plus, există o mulțime de restaurante internaționale în Cancun, dacă te simți aventuros. Indiferent ce alegeți să mâncați în timp ce vă aflați în Cancun, cu siguranță vă veți bucura.