Soluțiile de cloud public reprezintă o alegere excelentă pentru întreprinderile care doresc să înceapă să utilizeze cloud computing. Acestea sunt fiabile, scalabile și pot fi adaptate pentru a satisface nevoile afacerii dumneavoastră.

Soluțiile de cloud public sunt concepute pentru a fi la cheie și flexibile, astfel încât să puteți începe să lucrați rapid. Dacă aveți nevoie de mai multă stocare sau putere de calcul în viitor, puteți mări sau micșora cu ușurință soluția în funcție de necesități.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea și actualizarea hardware-ului – furnizorul de servicii se ocupă de toate acestea pentru dumneavoastră. În plus, furnizorii de cloud public oferă funcții de securitate a datelor care vă protejează împotriva accesului neautorizat sau a pierderii datelor în urma unui dezastru natural sau a altor evenimente.

De ce să alegeți un furnizor de servicii cloud public care oferă soluții personalizate pentru business

Un beneficiu al alegerii unui furnizor de servicii de cloud public pentru companii care oferă soluții personalizate este că vă permite să vă adaptați sistemul pentru a satisface nevoile unice ale organizației dumneavoastră, indiferent dacă aceste nevoi sunt legate de securitate sau de ușurința de utilizare. De asemenea, înseamnă că firma dvs. va avea acces în permanență la cele mai noi tehnologii, ceea ce înseamnă că, indiferent de cantitatea de date pe care o generează compania dvs., infrastructura cloud va fi întotdeauna actualizată și sigură.

Principalul avantaj al utilizării unui cloud public este rentabilitatea sa. Furnizorii de cloud public taxează în funcție de utilizare, ceea ce înseamnă că plătiți doar pentru ceea ce folosiți și nu trebuie să cumpărați hardware sau software scump.

Un alt avantaj al utilizării unui furnizor de cloud public este accesul la servicii precum recuperarea în caz de dezastru și funcțiile de securitate. Vă puteți baza pe ei pentru a vă păstra datele în siguranță și securitate, putând, în același timp, să le recuperați în cazul în care ceva nu merge bine cu propriile sisteme hardware sau software.

Furnizorii de servicii de cloud public oferă servicii care pot ajuta afacerile să crească și să aibă succes

De exemplu, aceștia oferă servicii de găzduire web și servicii de găzduire a e-mailurilor care permit întreprinderilor să își gestioneze propriile site-uri web și conturi de e-mail fără a fi nevoite să angajeze un departament IT sau să utilizeze software costisitor. Acest lucru permite companiilor să se concentreze pe alte aspecte importante ale afacerii lor în loc să se preocupe de gestionarea infrastructurii lor tehnologice.

Cu un furnizor de servicii de cloud public, veți avea acces la o gamă largă de caracteristici avansate. Printre acestea se numără firewall-uri gestionate, capacități de echilibrare a încărcăturii și opțiuni DNS avansate. Veți beneficia, de asemenea, de soluții de securitate gestionate, cum ar fi filtre antispam și software antivirus care vă protejează împotriva amenințărilor rău intenționate online.

Ce oferă cel mai bun furnizor de public cloud pentru business

Un bun furnizor cloud public oferă o serie de servicii și beneficii, printre care:

Consiliere – Identifică nevoile și provocările businessului Dvs. și le transmite maii departe experților în proiectare tehnică.

Proiectare – Asigurarea că businessul Dvs. primește produsele potrivite, configurate în mod adecvat pentru a răspunde nevoilor personalizate ale acestuia.

Configurare – Crează și configurează o soluție și un serviciu dedicat business-ului Dvs.

Management – 24/7/365 monitorizare și management proactiv cu experții tehnici proprii.

Monitorizare – Audit tehnic ca standard de performanță disponibil pentru a se asigura că nevoile serviciului Dvs. business sunt optimizate concomitent cu creșterea acestuia.