Centrul medical Avanta este un centru medical performant, care oferă o gamă largă de servicii, datorită cărora vei afla ce este în neregulă cu tine. Datorită medicilor și specialiștilor cu experiență și multe cunoștințe în domeniul medical, ai garanția că vei beneficia de rezultate ale analizelor medicale corecte și, prin urmare, un diagnostic și un tratament corect pentru toate problemele de sănătate.

Ce trebuie să știi despre centrul medical Avanta?

Medicii și specialiștii de la centrul medical Avanta acordă atenție și stării de bine a pacientului, motiv pentru care se depun toate eforturile pentru a se asigura că analizele recoltate sunt efectuate eficient într-o atmosferă plăcută. În munca de zi cu zi, se folosesc echipamente și aparaturi de cea mai înaltă calitate, care fac posibilă prestarea eficientă a unor servicii la cel mai înalt nivel.

În laboratorul de diagnosticare din centrul Bucureștiului, se pot verifica rezultatele testelor efectuate fără a părăsi casa – uneori chiar și în ziua recoltării. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji cu privire la datele pe care le furnizezi, deoarece acestea sunt securizate și numai pacientul le poate accesa. Așa că ai încredere în echipa acestui centru medical, care face totul pentru a veni în întâmpinarea problemelor de sănătate ale pacienților.

Ce servicii și noutăți oferă centrul medical?

Se știe că analizele de laborator permit obținerea unui diagnostic bun și pot ajuta la eliminarea bolii cât mai curând posibil. Atunci când alegi acest centru de recoltare, nu trebuie să aștepți mult timp pentru recoltarea analizelor. Iar dacă nu vrei să mergi la centrul de recoltare, centrul medical are pentru pacienți o noutate: oricine locuiește în București sau Ilfov poate beneficia de recoltarea analizelor medicale la domiciliu. Nu trebuie să îți faci griji că vei plăti o avere pentru acest serviciu, pentru că tot ceea ce va fi nevoie să achiți în plus este o mică taxă suplimentară.

În acest caz, personalul cu înaltă calificare va recolta eficient analize de laborator și la copii, iar acest lucru este efectuat într-un cadru familiar, alături de membrii ai familiei care le oferă un sentiment de liniște.

Dacă te întrebi ce tipuri de analize medicale sunt efectuate în clinica Avanta, aici vei găsi răspunsul: hematologie, biochimie, alergologie, imunologie, microbiologie, biologie moleculară sau alte tipuri de teste speciale. Se poate opta pentru diferite pachete de analize medicale pentru fiecare familie, ce pot fi repetate la anumite intervale regulate de timp.

Te întrebi ce specialități medicale există la centru, atunci merită să știi că oricine va găsi un specialist potrivit, indiferent de vârstă. Există specialiști în pediatrie, medicină de familie, medicină internă, ORL, nutriție, dermatologie, urologie, medicină generală sau ginecologie.

În ceea ce privește serviciile de obstetrică- ginecologie, centrul medical Avanta vine cu o noutate și un mare plus: orice femeie cu domiciliul sau reședința în București poate depune o cerere pentru un voucher Materna, acesta fiind un sprijin financiar oferit de primărie pentru efectuarea analizelor și investigațiilor necesare pentru buna dezvoltare a sarcinii.

În concluzie, fie că ai nevoie de recoltare și interpretare a analizelor medicale, controale de rutină, ai nevoie de programări la diverși specialiști, la centrul medical Avanta vei găsi tot ceea ce ai nevoie!