Buchetul de mireasă este o declarație frumoasă de dragoste și angajament și a devenit un element de bază la nunți. Dar ce spune semnificația buchetului tău despre tine?

Tradiția de a oferi miresei un buchet datează din Grecia antică, când se credea că florile au puteri magice. Grecii credeau că florile erau purtătoare de mesaje de la zei și că vor acorda dorințe celor care le primesc.

Astăzi, se spune că buchetele de mireasă încă mai au o semnificație specială în viața noastră: ele pot simboliza numeroase lucruri, inclusiv dragostea, fertilitatea sau puritatea. Pe lângă alegerea unei teme generale pentru ziua nunții tale – cum ar fi „eleganța rustică” – vei dori să te gândești ce tipuri de flori se vor încadra în această estetică și se vor potrivi gusturilor tale. Dacă aveți o nuntă în aer liber, cu multă verdeață în locul de desfășurare deja, atunci un buchet mai pământesc, cum ar fi suculentele, poate fi perfect pentru dumneavoastră. Pentru ceva mai romantic, încercați trandafiri sau bujori!

Un buchet de mireasă este un simbol al iubirii și al angajamentului. Familia și prietenii miresei îi oferă în mod tradițional un buchet de flori pentru a simboliza sprijinul lor pentru căsătoria ei. Petrecerea de nuntă este responsabilă de aruncarea buchetului miresei după încheierea ceremoniei. Persoana care prinde buchetul va fi următoarea care se va căsători, așa că merită să fii pe fază!

Buchetul miresei este alcătuit, de obicei, din flori albe, dar nu există o regulă strictă în acest sens. De fapt, unele persoane au chiar buchete de mireasă făcute din nuanța lor preferată de roz! Florarul de nuntă vă poate ajuta să decideți care sunt culorile potrivite pentru nunta dumneavoastră. Felul în care alegi să porți buchetul poate fi, de asemenea, o expresie a personalității tale, precum și o oportunitate pentru domnișoarele de onoare și alte participante de a se implica în distracție!

Buchetul de mireasă din bujori

Există o mulțime de motive pentru a alege un buchet de mireasă cu bujori pentru ziua nunții tale. Bujorii sunt o alegere clasică pentru mirese, iar florile lor superbe pot fi transformate în buchete mireasă deosebite.

Sunt cunoscute pentru frumusețea și eleganța lor. Florile sunt mari și aspectuoase, cu petale care variază de la alb la roz și violet. Au un parfum dulce care va umple aerul din jurul tău în timp ce mergi spre altar.

Bujorii sunt, de asemenea, foarte rezistenți, așa că vor rezista pe parcursul întregului eveniment de nuntă, fără să se ofilească sau să-și piardă culoarea. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji că va trebui să le repare altcineva dacă încep să cadă înainte ca ceremonia să se termine – vor rămâne frumoase chiar și după ore întregi în care vor fi mânuite!

Bujorii sunt cunoscuți pentru florile lor frumoase, care pot varia de la alb la roz și roșu. Au o formă unică care se pretează la un stil elegant și romantic, indiferent dacă optezi pentru un look boem sau clasic.

Sunt disponibile în diferite mărimi, așa că, fie că ești scundă sau înaltă, va exista o bujor care ți se potrivește perfect. Iar dacă vrei ceva mai deosebit decât forma rotundă tradițională? Tulpinile bujorului pot fi ușor îndoite în orice formă doriți!

De asemenea, poți găsi bujori în diferite culori! Fie că preferi albul sau rozul pudrat, cu siguranță va exista o bujor în paleta ta de culori.