Atunci când căutați bijuteriile perfecte pe care să le purtați la nuntă, este important să țineți cont de faptul că ceea ce alegeți trebuie să fie atât confortabil, cât și elegant. Îți dorești ceva care să arate minunat în fața camerei, dar și ceva ce nu va trebui să te îngrijorezi să ajustezi constant pe parcursul zilei.

Bijuteriile din aur sunt o alegere excelentă, deoarece sunt durabile și atemporale. Poate fi purtată din nou și din nou, fără a-și pierde strălucirea sau a se deteriora în timp. Aurul este, de asemenea, un metal asociat cu bogăția și prosperitatea, ceea ce îl face o alegere perfectă pentru o ocazie atât de importantă precum nunta ta!

Dacă sunteți în căutarea unui look mai modern, încercați să combinați bijuteriile din aur cu accente argintii, cum ar fi brățările sau colierele, în loc să alegeți numai articole din aur (se poate simți prea mult ca la Crăciun!). Și nu uitați: când vine vorba de bijuterii de mireasă, mai puțin înseamnă mai mult!

Când vine vorba de nunți, vrei ca look-ul tău să fie la înălțime. Vrei să îți poți arăta stilul de mireasă și să te asiguri că toată lumea știe că ești fericită și pregătită să te căsătorești.

Sfaturi pentru a alege stilul potrivit pentru look-ul tău

  1. Ia în considerare rochia. Rochia miresei va dicta alegerea stilului tău. Dacă este o rochie simplă, alege ceva mai ornamentat. Dacă are un look mai clasic, alege ceva mai simplu.
  2. Ia în considerare schema de culori a nunții și dacă se potrivește sau nu cu tonul pielii tale. Vrei să te asiguri că bijuteriile tale se potrivesc atât cu rochia, cât și cu tonul pielii tale.
  3. Gândește-te la ce tip de pietre prețioase vrei pentru bijuteriile tale – diamante? Perle? Safire? Rubine? Alege o montură care se potrivește atât cu gustul și personalitatea ta, cât și cu bugetul tău!

Dacă aveți de gând să purtați propria verighetă, asigurați-vă că aceasta se potrivește cu celelalte bijuterii pe care le veți purta la nuntă (ideal ar fi să planificați acest tip de lucru cu mult timp înainte).

Atunci când alegeți ce bijuterii de aur se potrivesc cu ținuta: încercați să nu exagerați cu o singură piesă (asta înseamnă nu mai mult de două coliere sau brățări pe mână), dar, de asemenea, nu vă simțiți limitați de această regulă – puteți oricând să amestecați și să asortați diferite stiluri!

Dar ce fel de bijuterii ar trebui să porți?

În primul rând, să vorbim despre cercei. Cerceii sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta creativitatea – fie că asta înseamnă să mergi cu ceva tradițional sau să alegi ceva neașteptat. Dacă vă plac cerceii simpli puteți alege cercei tortițe aur care sunt eleganți tocmai prin simplitatea lor.

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai tradițional, luați în considerare purtarea de cercei cu diamante sau perle. Acesta este un look elegant care va rezista bine sub luminile de la locul de desfășurare a nunții. De asemenea, face o declarație mare fără a vă îndepărta de aspectul general al ținutei.

Pentru ceva mai neobișnuit, încercați niște cercei cu pandantive, cu pietre sau cristale în ei. Aceștia vor prinde lumina în timp ce se mișcă în timpul dansului de la recepție – și vor atrage și atenția oamenilor din cealaltă parte a sălii!

Atunci când planificați o nuntă, este important să vă amintiți că veți fi în fața multor oameni și în fața camerei de filmat. Vrei ca look-ul tău să reflecte ceea ce simți pentru persoana cu care te căsătorești, dar vrei, de asemenea, să fie adecvat pentru eveniment.

Atunci când alegeți bijuteriile, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont:

Orice bijuterie care ar putea să se desprindă sau să se rupă ar trebui evitată. Acest lucru include colierele cu închizători care se pot deschide ușor și cerceii lungi care s-ar putea prinde de rochia sau jacheta cuiva.

Mă va face să mă simt inconfortabil? Dacă lănțișorul este prea greu sau dacă cerceii sunt suficient de grei încât să vă facă inconfortabil atunci când îi purtați pentru perioade lungi de timp, găsiți altceva în schimb! Nu vreți ca nicio bijuterie să vă împiedice să sărbătoriți alături de cei dragi!

Este adecvat vârstei? Rochiile de mireasă vin în toate stilurile diferite – unele scurte, până la jumătatea coapsei, iar altele lungi, până la podea – așa că asigură-te că orice bijuterie pe care o alegi se potrivește cu ceea ce vei purta în ziua cea mare!